Eladó V. kerületi téglalakás

79.000.000 Ft
204.135 €
Szent István körút
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 57 m2

Ingatlan Referens

Dobrocsi Dániel XII. kerület Közponi Iroda

Eladó V. kerületi téglalakás, 2 szoba, 57 m2

Ingatlan leírása

Eladó az V. kerületben a Szent István körúton a Nyugati pályaudvar és a Jászai Mari tér között egy 2. emeleti 57 négyzetméteres lakás.
Az ingatlan 2 szobás, frissen felújított, cirkófűtéses, de az új burkolatok alá a szobákban infrafilm, valamint a fürdőben infraszőnyeg került lehelyezésre, amely akár fő fűtésnek is használható.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.
A lakás a belváros szívében, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen található: A háztól egy-két perc sétára kettő nemrég felújított játszótér, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található. Közel van a WESTEND, Vígszínház, a Lehel téri piac, LIDL, Aldi, SPAR és minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen.
Könnyen elérhető a Margit-sziget az Olimpia park és a Honvéd tér.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A vízrendszer teljes mértékben fel lett újítva ugyanúgy, mint a lakás elektromos rendszere, amely háromfázisú (3X 25 A) az áramellátás biztonsága érdekében. A csempézett konyha lehetőséget biztosít az új tulajdonosnak saját elképzelései szerinti konyhabútor beépítésére.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A háromemeletes, lift nélküli épületben 30 lakás található, lakóközösség vegyes korosztályból, kedves emberekből áll. A ház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A ház felújítás a közelmúltban valósult meg.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a társasház 2. emeletén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve a tágas előtérbe lépünk. Innen nyílik a külön wc és a kamra. Tovább haladva az udvarra néző nappali található. Nappaliból az étkezős konyha kapott helyet, melyből a hálóba juthatunk, mely saját fürdővel rendelkezik. A lakás teljeskörű felújításon esett át. Felújítás óta nem volt lakója, így rezsiköltségek ezért nincs információ.
Azonnal költözhető!

KÖZLEKEDÉS:
A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, 3-as metró, 9-es, 72-73-as trolibusz, valamint a 4-6-os villamos 1 perc séta távolságra, továbbá a Nyugatinál még számos buszvégállomás.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 13395 Ft, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es saját tároló az alsó szinten.

PARKOLÁS:
A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Ingatlan tulajdonságai

jó közlekedésû
csendes